iş ayakkabısı amazon Things To Know Before You Buy

Wiki Article

Ayakkabıların tasarımı da fiyatı etkileyebilir. Daha şık ve trend bir tasarıma sahip olan ayakkabılar genellikle biraz daha yüksek bir fiyatla satılabilir. Ancak, tasarımın öncelikli olmadığı durumlarda, daha sade bir tasarıma sahip olan ayakkabılar daha uygun fiyatlı olabilir.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına gardenımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için yardım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Çalışma ayakkabısı kullanım süresi, iş ortamının zorluğuna ve ayakkabının kalitesine bağlı olarak değişir. Genellikle, iş ayakkabılarının her 6 ila 12 ayda bir değiştirilmesi önerilir.

Her advertımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en doğrusu olacaktır.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

iş elbiseleri Tulumlar kolluklar pantolon alev almaz kıyafetler kaynakçı kıyafetleri ceket ve yelekler işçi takımları Lepus iş kıyafetleri parka ve montlar sweatshirt tshirt

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Düşük yoğunluklu orta taban hafif ve esnekliğin yanı sıra topuk şoklarına ve titreşimlerine karşı mükemmel eğilim sağlar.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Hemşire terlikleri sağlık alanında birçok ayakkabi shoes farklı departmanda kullanıldığı nedeniyle terleme ve neme karşı koruma sağlaması önem taşımaktadır. Sabo hemşire terlikleri delikli yapısı ve taban malzemesinin kalitesi açısından ayakta terleme ve kokma yapmamaktadır. Daha fazla bilgi için Hemşire Terliği kategorisini inceleyiniz. 

taban ile donatılmıştır. İç Malzeme: Sentetik Nefes alabilir ayakkabi standi ve yumuşak iç tamponlama, ıslandığında nemi hızlıca emer. Bu da mükemmel rahatlık sağlar ve çalışırken ayaklarınızın

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu ayakkabı iş ilanları sahibinden iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page