Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Bu ayakkabılar aynı zamanda kaymaz tabanları ile zeminde dengeli hareket etmeyi kolaylaştırır ve çalışanların düşme riskini önler.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına gardenımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Tabanı kaymaz ve asit gibi etken maddelere karşı dayanıklıdır. Anti statik özelliğe sahip taban elektrik çarpmalarına karşı koruma direnç sağlamaktadır.

Yaz döneminde ayağı terletmeyen ve nefes alabilir özellikteki iş ayakkabıları tercih edilmelidir. İş güvenlik ayakkabıları mutlaka ayağı sarmalıdır. Boşluk olduğu takdirde ayaklarınızda ağrı gibi problemleri yaşamanız olasıdır.

İş ayakkabı fiyatları ve özelliklerini yakından inceleyin. Alacağınız ufak ama etkili ve önemli tedbirler ile sağlıklı yaşam sürebilirsiniz. İş kazası yaşasanız da sorunsuz atlatmak için iş ayakkabısı fiyatı yerine işlevine bakın.

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.3 commonını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şart koşar.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

Delinme direnci, genellikle ayakkabi sİtelerİ ayakkabının tabanına yerleştirilen bir steel veya diğer sert malzemelerden yapılmış bir katman ile sağlanır.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli verimi alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ayakkabi işletmesi ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız iş ayakkabısı fiyatları uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page